Platformmedewerker KLM (32 tot 40 uur)

Altijd al eens de vliegtuigen op Amsterdam – Schiphol van dichtbij mee willen maken? Dan is dit jouw kans! Ga aan de slag als platformmedewerker bij KLM op Schiphol!

Werklocatie: Schiphol

Informatie

 • Platformmedewerker
 • MBO
 • KLM
 • Schiphol, Zaandam, Amsterdam, Mijdrecht, Haarlem, Nederland

Je functie

Geen dag is bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) hetzelfde. Als platformmedewerker zorg jij samen met een groot en sfeervol team dat het platform klaar is voor de inkomende vliegtuigen. Je installeert de remblokken en zorgt  er samen met jouw team voor dat de bagage wordt uitgeladen en de volgende vlucht weer zonder zorgen kan vertrekken. Jij bent, als platformmedewerker bij KLM, degene die het logistieke proces op Schiphol vlekkeloos laat verlopen. Uiteraard krijg jij meerdere uitgebreide trainingen zodat jij alle kneepjes van het vak leert!

Bij KLM kun jij ongeveer 24 tot 40 uur per week werken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Bij Randstad heb jij de mogelijkheid om jouw uren (waar nodig) eventueel aan te vullen bij andere opdrachtgevers in het Schiphol gebied. Op deze manier word jij een luchtvrachtspecialist en kun jij fulltime aan de slag. Verder moeten wij een VGB-screening voor je aanvragen voor het werken op het platform. Dit kan 4 tot 6 weken duren voor deze binnen is. Wel kan je in de tussentijd al 10 trainingsdagen volgen, die ook nog eens betaald zijn. Je hoeft dus niet 4 tot 6 weken still te zitten!

Bereikbaarheid

Het is belangrijk dat je Schiphol Rijk kunt bereiken met eigen vervoer en/of openbaar vervoer. Je woont dus binnen een straal van 20 km vanaf Schiphol. Beschik je niet over een auto? Bekijk dan of het eenvoudig voor jou is om Schiphol Rijk te bereiken per bus en fiets. Er liggen diverse bushaltes in de buurt.

Wat bieden wij jou verder als platformmedewerker?

Een platformmedewerker bij KLM krijgt:

 • Een fantastische werkplek in het kloppend hart van Schiphol met een mooi startsalaris van €10,75 per uur, na 26 weken € 10,94 per uur en daarna jaarlijks een periodieke verhoging.
 • Aantrekkelijke toeslagen wanneer je onregelmatig werkt in de ochtenden (€12,32 per uur), middagen (€11,78 per uur), avonden (€12,86 per uur) nachten (€14,69 per uur), en het weekend (€17,08 per uur).
 • Een uitgebreide veiligheids- en luchtvrachtopleiding waar jij ook een certificaat voor krijgt. Dit staat harstikke goed op jouw CV!
 • Een reiskostenvergoeding tot maximaal €9,- per dag
 • Een Schipholpas waarmee je mooie kortingen krijgt op Schiphol-plaza en in het personeelsrestaurant
 • Pensioenregeling na 26 gewerkte weken, zo zorg jij voor een zorgeloze toekomst!

Functie eisen:

 • Je bent fysiek in orde en je wilt vooral graag aan de slag
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar (minder is eventueel bespreekbaar tijdens het gesprek)
 • Je bent in staat om een VGB aan te vragen (geen strafblad + je woont minimaal 8 jaar in Nederland)
 • Je bent in het bezit van een geldig Rijbewijs B

Samenwerking Randstad

Voor de invulling van de vacatures werken wij samen met Randstad. Randstad is de nummer #1 HR dienstverlener in Nederland. Zij helpen jou met vragen over de vacature, het salaris, betalingen, ziekte en persoonlijke ontwikkeling. 

Enthousiast geworden?!

Solliciteer dan direct door op de button hieronder te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de Randstad website waar je gemakkelijk kan inloggen of een account kan aanmaken. Na het invullen van een aantal velden is jouw sollicitatie klaar, dit duurt slechts een paar minuten. Wij streven er naar om jou binnen 24 uur te bellen zodat jij snel kan beginnen met jouw nieuwe baan!

 

Rens van Rooijen

Contactpersoon 020-3420947 Stuur e-mail