Wie wij zijn

Werken in de logistiek op Schiphol biedt ongekende mogelijkheden op de dynamische Schiphol omgeving. Of je nu een magazijnmedewerker of heftruckchauffeur bent, Randstad heeft voor iedereen een passende baan in de logistiek. Je kunt fulltime of parttime werken, je krijgt een baan (of carrière) voor langere tijd of gewoon een uitdagende vakantiebaan en je verdient een goed salaris, dat dankzij toeslagen flink kan oplopen. Ontdek de baan mogelijkheden op Schiphol via Randstad.

Randstad zoekt een baan die bij jou past. Verschillende achtergronden en opleidingen komen bij ons samen om gezamenlijk dat ene doel na te streven; kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers. We zijn er niet alleen voor het zoeken naar een nieuwe baan maar helpen jou ook naar een eventuele vervolgstap in jouw carrière. Door middel van interne opleidingen en trainingen staat jouw ontwikkeling bij Randstad nooit stil.

Randstad heeft diverse klanten op Schiphol zoals: Dnata, Valeant, Yusen Logistics, KLM, Arvato, TNT, Nippon, DB Schenker, DSV, Swissport etc.

Werken bij Schiphol Rijk

Wil jij in de logistiek aan de slag in de meeste dynamische omgeving van Nederland? Dan is werken op Schiphol Rijk iets voor jou!

Wat wij doen